İtalya Serie A'nın 5. haftasında futbolseverleri heyecan dolu bir karşılaşma bekliyor. Inter, sahasında büyük rakibi Milan ile karşılaşacak. Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak bu derbi maçı, 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 21:45’te başlayacak. Her iki takım da bu önemli mücadelede galibiyet elde etmek için sahada olacak.

Maçın Yayın Detayları Neler?

Bu kritik derbi, İtalyan hakem Maurizio Mariani tarafından yönetilecek. Maç, S Sport Plus kanalı üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. Bu nedenle, karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların yayıncı kuruluşa abone olması gerekecek. Şifreli yayın, futbolseverlerin maçı yüksek kaliteli görüntü ve ses ile takip etmelerine olanak tanıyacak.

Milannnnnnnnnnnnnnn

Çorum FK-Kocaelispor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Çorum FK-Kocaelispor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Çorum FK-Kocaelispor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Çorum FK-Kocaelispor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Inter ve Milan'ın Son Durumu Nedir?

Simone Inzaghi yönetimindeki Inter, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İnter, son maçında Manchester City ile Şampiyonlar Ligi’nde golsüz berabere kalarak moral bulmuştu. Ligde ise 8 puanla 6. sırada yer alan Inter, bu derbiyi kazanarak hem prestij kazanmak hem de puan sıralamasında daha yukarılara tırmanmayı hedefliyor.

Öte yandan, Paulo Fonseca’nın teknik direktörlüğündeki Milan, ligdeki ilk 4 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 5 puan toplayıp 11. sırada bulunuyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan Milan, İnter karşısında alacağı galibiyetle hem moral bulmayı hem de puan durumunu düzeltmeyi umuyor.

Editör: Mehmet Çetil