Sevilen giyim markalarının bünyesinde bulunduğu İspanyol moda devi Inditex, bu yıl da büyük indirimlerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius gibi markaların yer aldığı Inditex indirimi 2024 yılı için ne zaman başlayacak? İşte güncel indirim tarihi ve saati...

INDITEX 2024 İndirim Tarihi

Inditex, her yıl Haziran ayında büyük indirimler düzenliyor. Geçen yıl 19 Haziran'da başlayan indirimler, bu yıl 26 Haziran Perşembe günü saat 18.00’da Inditex’in online uygulamasında başlayacak. İndirim oranları ve indirime girecek ürünler stok durumuna göre değişiklik gösterecek. Mağazalarda ve online uygulamada %70’e varan indirimlerle tüketicilere sunulacak.

Hangi Markalar İndirime Giriyor?

Inditex bünyesinde bulunan markalar arasında Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho ve Lefties bulunuyor. Bu markaların her biri, geniş ürün yelpazesi ve farklı yaş gruplarına hitap eden tasarımlarıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor.

2025'te Emekli Olanlar Neden Yüzde 30 Daha Az Maaş Alacak? Bu Düşüş Emeklilik Planlarını Nasıl Etkileyecek? 2025'te Emekli Olanlar Neden Yüzde 30 Daha Az Maaş Alacak? Bu Düşüş Emeklilik Planlarını Nasıl Etkileyecek?

INDITEX Hakkında

Inditex, 1963 yılında tekstil ürünleri üreticisi olarak moda endüstrisine adım atmıştır. İlk markası Zara, Amancio Ortega Gaona tarafından perakende sektörüne giriş yapmalarını sağlamıştır. Zara'nın ardından farklı yaş gruplarına ve kesimlere yönelik markalar oluşturulmuş ve tüm şirketler Inditex çatısı altında toplanmıştır. 2014 yılı itibarıyla dünya genelinde 6.393 mağazası ve 100.000’den fazla çalışanı bulunmaktadır.

ZARA Hakkında

Zara, dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biridir. 2017 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 2.200’ün üzerinde mağazası bulunmaktadır. Inditex grubunun en büyük şirketi olan Zara, geniş ürün yelpazesi ve hızlı moda anlayışıyla tüketicilerin beğenisini kazanmaktadır. Grubun diğer markaları arasında Massimo Dutti, Pull&Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka yer almaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT