Diyet yapmadan nasılo kilo verilir, herşeyi yiyerek nasıl zayıflanır? İşte zayıflamanın sırları Diyet yapmadan nasılo kilo verilir, herşeyi yiyerek nasıl zayıflanır? İşte zayıflamanın sırları

Bartın Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmeni Hakan Aydemir'in ani kaybı derin üzüntü uyandırdı. Peki, Hakan Aydemir neden öldü? Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

Kalp Krizi Nedeniyle Vefat Etti

Bartın Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda özel eğitim öğretmeni olarak görev yapan Hakan Aydemir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani rahatsızlığı sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Aydemir, okul topluluğunu yasa boğdu.

Anısına Tören Düzenlendi

Hakan Aydemir'in anısına okulda bir tören düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresi Aydemir'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Duygusal anların yaşandığı törende, Aydemir'in öğrencilerine olan bağlılığı ve öğretmenlik kariyerindeki özverisi vurgulandı.

Cenaze Töreni Gerçekleştirildi

Törenin ardından Hakan Aydemir'in cenazesi, Avara Göçkündemirci köyünde düzenlenen cenaze namazıyla defnedildi. Aydemir'in ailesi, arkadaşları ve meslektaşları, son görevlerini yerine getirmek üzere bir araya geldi.

Hakan Aydemir'in ani kaybı, eğitim camiasında büyük bir üzüntü yaratırken, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri, onu sevgi ve saygıyla anacaklarını belirtti.

Editör: Zeliha YAKUT