Babalık davası iddialarıyla sıkıntılı günler yaşayan Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından romantik bir kare yayınladı. Nazlı Sabancı, eşi ve kızlarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak destek mesajı verdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

2021'de Mutlu Evlilik

Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Sabancı, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Çift, 15 Ağustos'ta ilk bebeklerini kucaklarına alarak anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bebeklerine 'Arzu Alara' adını veren çift, bu isimle büyükannelerine de saygılarını göstermişti.

Nazlı Sabancı 2

Arzu Alara İsminin Anlamı

Arzu Sabancı, torununun ismiyle ilgili duygularını dile getirerek, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Babalık Davası İddiaları

Hacı Sabancı hakkında, F.D. adlı bir kadın, birliktelik yaşadıklarını ve bu ilişkiden oğlu Uzay'ın dünyaya geldiğini iddia ederek babalık davası açmıştı. Bu iddialar üzerine gözler Nazlı Sabancı'ya çevrilmişti. Nazlı Sabancı, yaşanan olaylar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Nazlı Sabancı'dan Destek Mesajı

Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından paylaştığı romantik kare ile eşi Hacı Sabancı'ya destek verdi. Eşinin doğum gününü de kutlayan Nazlı Sabancı, "İyi ki doğdun. Seni çok" notunu düştü. Bu paylaşım, çiftin arasındaki güçlü bağın bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Nazlı Sabancı Kimdir?

Nazlı Sabancı, ilkokul ve ortaokulu Bursa’da tamamladıktan sonra lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve Koç Lisesi'nden mezun oldu. Londra'daki University Of Westminster'da eğitimine devam eden Sabancı, İstanbul Modern'de sanat tarihi dersleri alarak eğitimine devam etti. Özel bir üniversitede lisans eğitimine devam eden Nazlı Sabancı, 2021 yılında Hacı Sabancı ile evlendi.

Evlilik ve Düğün

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı, 10 Ekim 2021 tarihinde nikah masasına oturdu. Çift, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı. Nazlı Sabancı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle nikah töreni ertelenmişti.

Nazlı Sabancı Hamile mi?

Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından eşi Hacı Sabancı ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak hamile olduğunu duyurdu. Paylaşımına kalp ve nazar boncuğu emojileri koyarak "3" notunu düştü. Bu haber, takipçileri ve Sabancı ailesi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Bebeğin Cinsiyeti

Nazlı Sabancı, hamile olduğunu duyurduğu paylaşımında bebeğin cinsiyetini belirtmedi. Çiftin bebeğiyle ilgili detayların ilerleyen zamanlarda paylaşılması bekleniyor.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Nazlı Sabancı'nın hamilelik haberi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sabancı ailesi, bu müjdeli haberle birlikte takipçileriyle mutluluklarını paylaştı.

Editör: Zeliha YAKUT