Kanal D'nin ilgiyle izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da, 8 Ağustos 2024 tarihli bölümde, dört gelinin mücadelesi ekranlara geldi. Bu bölümde, patlıcan kayığı yapma konusunda yarışan gelinler, jüri üyeleri ve kayınvalideler tarafından değerlendirildi. Günün kazananı, hazırladığı patlıcan kayığıyla en yüksek puanı elde eden gelin Ayşenur oldu. Ayşenur, bu başarısıyla çeyrek altını kazandı ve günün birincisi olarak belirlendi.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Bugün gerçekleştirilen yarışmada, gelinler arasında yapılan puanlama sonucunda, Ayşenur'un patlıcan kayığı en yüksek puanı alarak birinci oldu. Diğer gelinlerin ise puanları, Ayşenur'un arkasında kaldı. Puan durumu ve detaylı sonuçlar, yarışmanın ilerleyen günlerinde daha net bir şekilde açıklanacaktır.

66B36Cdb6244F026B986E3Da

Yarışmada Bugün Neler Oldu?

Gelinim Mutfakta'da günün teması patlıcan kayığıydı ve gelinler, en iyi tarifi hazırlamak için kıyasıya bir rekabet içinde oldular. Kayınvalideler, her gelinin tabağını tatıp değerlendirdiler ve en yüksek puanı alan gelin Ayşenur oldu. Diğer gelinlerin performansı, Ayşenur'un gerisinde kalarak çeyrek altını kazanmayı başaramadılar.

Editör: Havva Andırır