Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Berkan Kutlu, genç yaşına rağmen orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Peki, Berkan Kutlu kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlardan geçti?

Berkan İsmail Kutlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Berkan İsmail Kutlu, 25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre'nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine İsviçre'nin yerel kulüplerinden Monthey'de başlayan Kutlu, daha sonra FC Sion'un altyapısında yetişti.

Berkan İsmail Kutlu'nun Kariyeri

Futbol hayatına FC Sion'da devam eden Kutlu, burada profesyonel sözleşmesini yaparak İsviçre futboluna adım attı. Daha sonra Türkiye'nin yolunu tutan genç yetenek, 2020 yılında Alanyaspor'a transfer oldu. Alanyaspor forması altında 39 maçta görev yapan Kutlu, 3 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'a Gelişi

2021 yılında Alanyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı formayla başarılı bir performans sergileyerek teknik ekip ve taraftarın beğenisini kazandı. Galatasaray'da 22 numaralı formayı giyen Kutlu, özellikle orta sahanın defansif görevlerinde etkili bir rol oynuyor.

Kastamonuspor - Batman Petrol  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kastamonuspor - Batman Petrol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Milli Takım Deneyimi

Türkiye A Milli Takımı formasını da giyen Berkan Kutlu, ülkesini uluslararası platformda temsil etme başarısı gösterdi. Şu ana kadar milli formayla 5 maça çıkan genç futbolcu, performansıyla milli teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Editör: Havva Andırır