Süper Lig'de milli ara, 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen maçların ardından başlamıştı. Türk futbolunun en üst düzey ligi olan Trendyol Süper Lig'de, 5. hafta maçlarının tarihi belirlendi. Süper Lig severlerin merakla beklediği sorulardan biri, milli aranın ne zaman sona ereceği oldu.

Milli Ara Ne Zaman Bitecek?

Milli ara, 1 Eylül tarihinde yapılan maçlarla başlamış olup, bu dönemde Süper Lig maçlarına ara verilmişti. Lig, milli aranın ardından yeniden hareketlenecek ve bu sürecin sonu 14 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu tarihte, Trendyol Süper Lig'in 5. hafta maçları yapılacak. Milli aranın bitiş tarihi olan 14 Eylül, futbolseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Süper Lig Ertelenen 3. Hafta Maç Tarihleri ​​Belli Oldu: Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor Karşılaşmaları Hangi Gün Oynanacak? Süper Lig Ertelenen 3. Hafta Maç Tarihleri ​​Belli Oldu: Galatasaray-Gaziantep FK, Samsunspor-Başakşehir ve Trabzonspor-Kayserispor Karşılaşmaları Hangi Gün Oynanacak?

Süper Lig Maçları Ne Zaman Başlayacak?

Milli aranın ardından Süper Lig maçları, 14 Eylül 2024 tarihinde start alacak. Bu tarihte oynanacak ilk karşılaşmalar arasında Sivasspor ile Gaziantep, ve Samsunspor ile Konyaspor maçları yer alacak. Futbolseverler, bu maçlarla birlikte ligdeki heyecanın yeniden başlamasını bekliyor.

Editör: Havva Andırır