ATV ekranlarında Pınar Altuğ ve Erol Evgin'in sunumuyla yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran "Bir Şarkısın Sen" yarışma programı, yetenekli çocukları sahneye taşıyarak izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Programda sahne alan çocuklar, zamanla büyüyerek kariyerlerinde önemli adımlar attı. Bu yetenekli çocuklardan biri de Berna Karagözoğlu'ydu.

Fındık Kurdu Berna 4

Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu Kimdir?

"Fındık Kurdu" lakabıyla tanınan Berna Karagözoğlu, sempatik tavırlarının yanı sıra sesiyle de herkesi etkilemişti. "Bir Şarkısın Sen" programında gösterdiği performanslarla izleyicilerin beğenisini kazanan Berna, programın iddialı çocuk yıldızlarından biri olarak ön plana çıktı.

Fındık Kurdu Berna 2

Berna Karagözoğlu'nun Son Hali

Berna Karagözoğlu, yarışmadan yıllar sonra büyüyerek adeta koca kız oldu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ve videolarla dikkat çeken Berna'nın son hali, görenleri şaşkına çevirdi. İzleyiciler, "Bu güzellik şaka mı?" yorumlarıyla Berna'nın değişimine olan hayranlıklarını dile getirdi.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Fındık Kurdu Berna 3

Bir Şarkısın Sen Programı

ATV ekranlarında yayınlanan "Bir Şarkısın Sen" programında, 6 ve 15 yaş arası çocuklar yarışıyordu. Programın sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Erol Evgin üstleniyordu. Yarışma, yetenekli çocukların sahne performanslarıyla büyük beğeni toplamış ve dönemin en çok izlenen programlarından biri olmuştu.

"Bir Şarkısın Sen" yarışmasının yetenekli çocuk yıldızlarından Berna Karagözoğlu'nun büyüyüp değişimi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Editör: Zeliha YAKUT