Pensilvanya'da bulunan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaçırıldığına dair iddialar, çiftlikteki faaliyetlerin durduğuna işaret ediyor. Anadolu Ajansı tarafından yapılan çekimlerde, uzun yıllar boyunca örgüt merkezi olarak kullanılan yerde hareketlilik olmadığı görülüyor. Gülen'in çiftlikten kaçırıldığı iddiaları, örgüt mensuplarının Pensilvanya'ya olan ziyaretlerinin durduğu ve misafirhanelerin boşaltıldığı şeklindeki bilgilerle destekleniyor.

Pensilvanya'da FETÖ Çiftliğinde Sessizlik: Gülen Nerede?

Güçlenen İddialar ve Sessizlik

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Fetullah Gülen'in uzun yıllardır kaldığı örgüt merkezinden başka bir yere götürüldüğüne dair iddialar güçleniyor. Anadolu Ajansı (AA), Gülen'in 1999'dan bu yana kaldığı ve örgüt mensuplarını kabul ettiği merkezin sessizliğini görüntüledi.

Kaçırıldı İddiası ve Çiftlik Durumu

Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in açıklamalarıyla başlayan tartışmalar, FETÖ çiftliğinde büyük bir sessizliğin hakim olduğunu gösteriyor. Çiftlikte ziyaretlerin durduğu ve misafirhanelerin boşaltıldığı belirtilirken, yerel esnaf da kampa kimsenin gelmediğini ve çiftliğin satılığa çıktığı yönünde duyumlar aldıklarını teyit ediyor.

Güvenlik Tedbirlerinde Azalma

Drone çekimlerinde, otoparkta sadece birkaç aracın olduğu ve kamp alanında sadece bir kişinin misafirhanelerden birine giriş çıkış yaptığı görülüyor. Güvenlik görevlilerinin de yerinde bulunmadığı gözlemlenirken, FETÖ'nün önemli isimlerine ait evlerin bulunduğu bölge de incelendi.

Gülen'in Durumu Belirsiz

Ebuseleme Gülen'in iddialarına göre, Fetullah Gülen'in başka bir yere kaçırıldığı öne sürülüyor. Bu iddialara göre, Gülen'in Cevdet Türkyolu, Barbaros Kocakurt, Mustafa Özcan ve özel doktoru Kudret Ünal tarafından bilinmeyen bir yerde tutulduğu belirtiliyor.