Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası S.G., soruşturma kapsamında tutuklandı. Olay, 21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursundan çıktıktan sonra evine dönmeyen Narin'i ailesi kendi imkanlarıyla aradı, ancak sonuç alınamayınca babası Arif Güran durumu jandarmaya bildirdi.

Kayıp Narin'in Amcası Sali̇m Güran Ki̇mdi̇r5454

Diyarbakır’da Arama Çalışmaları Ne Durumda?

Narin Güran'ın kaybolduğu saatlerde yaklaşık 150 araç sorgulandı, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda aramalar yapıldı. Şu ana kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Arama çalışmalarında 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alan tarandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu? Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu?

8 Gundur Aranan Narin In Annesin

Amca Hangi Suçlamalarla Tutuklandı?

Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı, ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Daha sonra Narin'in amcası ve aynı zamanda mahalle muhtarı olan S.G., aracında bulunan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA ile eşleşmesi üzerine gözaltına alındı. S.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız