Fenerbahçe'nin genç yeteneği Marius Tresor Doh, futbol kariyerinde adından söz ettirmeye devam ediyor. 2003 doğumlu olan Doh, orta saha oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Fildişi Sahili (Côte d'Ivoire) doğumlu genç futbolcu, 2024 itibarıyla 21 yaşındadır. Futbol kariyerine Fildişi Sahili'nde başlamış ve kısa sürede yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan Marius Tresor Doh, genç yeteneğiyle Fenerbahçe U19 takımında antrenmanlara katıldı. Son olarak, sezon sonuna kadar TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’e kiralandı.

Marius Tresor Doh Nereli?

Marius Tresor Doh, doğum yeri olarak Fildişi Sahili (Côte d'Ivoire) ülkesindendir. Fildişi Sahili, Afrika kıtasının batısında yer alan bir ülkedir ve futbol sahasında birçok yetenekli oyuncu yetiştirmiştir. Marius Tresor Doh'un da bu ülkeden çıkmış olması, onun uluslararası futbol sahnesindeki potansiyelini ortaya koymaktadır.

Son Dakika || 2024 Süper Lig Derbi Takvimi Belirlendi: Galatasaray-Beşiktaş, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelelerinin Tarihleri Son Dakika || 2024 Süper Lig Derbi Takvimi Belirlendi: Galatasaray-Beşiktaş, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelelerinin Tarihleri

Marius Tresor Doh Kaç Yaşında?

Marius Tresor Doh, 2003 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 21 yaşındadır. Genç yaşına rağmen futbol yetenekleri ve performansı ile dikkat çeken Doh, futbol kariyerinde daha fazla başarı elde etmeyi hedefliyor. Şu anda Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyecek olan Doh, bu fırsatla yeteneklerini geliştirmeyi ve deneyim kazanmaya devam edecektir.

Editör: Havva Andırır