Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), futbol dünyasının en yüksek bonservis bedeline sahip 100 futbolcusunu açıkladı. Listenin zirvesinde Real Madrid'in genç yıldızı Jude Bellingham bulunuyor.

Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi) Galatasaray maçı ŞİFRESİZ || Galatasaray - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi)

CIES: Dünyanın En Yüksek Bonservis Bedeline Sahip 100 Futbolcusu Açıklandı

Listenin dikkat çeken isimlerinden biri de Real Madrid'e büyük bir sıçrama yaparak transfer olan ve performansıyla adından söz ettiren Arda Güler oldu. İspanya'da büyük bir çıkış yakalayan milli futbolcu, CIES'in yayınladığı listede önemli bir konuma sahip.

Dünya Futbolunun Değerli İsimleri

CIES'in açıkladığı listede futbolcuların bonservis değerleri büyük ilgi gördü. Listenin ilk sıralarında Jude Bellingham (280.4 milyon Euro), Erling Haaland (255.3 milyon Euro), Vinícius Júnior (240.8 milyon Euro) gibi genç ve yetenekli futbolcular yer alıyor. Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Arsenal gibi büyük kulüplerin genç yetenekleri de listenin önemli isimleri arasında bulunuyor.

Editör: Havva Andırır