Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham hakkında çıkan yasak aşk iddiaları dünya basınında geniş yankı buldu. İngiliz gazeteci Tom Bower’ın yazdığı "The House of Beckham" kitabında, Beckham’ın ünlü bir mankenle eşi Victoria Beckham tarafından yatakta basıldığı iddia edildi. Kitap, Beckham ailesinin sırlarını ve yasak aşklarını gözler önüne seriyor.

Beckham’ın Yasak Aşkı Ne Zaman Ortaya Çıktı?

Tom Bower’ın kitabında yer alan bilgilere göre, David Beckham’ın birçok yasak ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Kitapta özellikle 25 yıllık eşi Victoria Beckham’ın, David Beckham’ı ünlü İspanyol manken Esther Cañadas ile yatakta bastığı olay geniş yankı uyandırdı. İddiaya göre, Victoria, yardımcısı Rebecca Loos'a eşi David'in nerede olduğunu sormuş ve Rebecca, David'in Cristiano Ronaldo’nun partisinden ayrıldıktan sonra Esther Cañadas ile bir otel odasında olduğunu söylemişti.

David868

David Beckham'ın Eşi Victoria, Yasak Aşkı Nasıl Öğrendi?

Victoria Beckham, eşinin yasak aşkını yardımcısı Rebecca Loos’tan öğrendi. Rebecca, Victoria’nın telefonuyla David Beckham’ın Esther Cañadas ile olduğu otel odasına gitti. Bu olay, Rebecca’nın, David Beckham’ı ünlü mankenle birlikte yakalamasıyla sonuçlandı. Kitapta bu olayın, Beckham çiftinin evliliğinde büyük bir kriz yarattığı belirtiliyor.

David14

Kitaptaki Diğer İddialar Neler?

"The House of Beckham" kitabı, David Beckham’ın sadece bu yasak ilişkiyle sınırlı kalmadığını, çeşitli zamanlarda başka yasak aşklar yaşadığını da iddia ediyor. 25 yıllık evliliklerinde Victoria Beckham’ın defalarca aldatıldığı ve bu ilişkilerin çiftin hayatında derin izler bıraktığı anlatılıyor. Kitap, Beckham ailesinin ilişkilerine dair pek çok bilinmeyeni gün yüzüne çıkararak dünya basınında ses getirdi.

Davidyuyt

Dünya Basınındaki Yankıları

Tom Bower’ın kitabı, dünya medyasında geniş yer buldu. Özellikle Beckham çiftinin ilişkileri hakkında yeni detayların ortaya çıkması, birçok gazetede manşet oldu. Amerikan medyasına konuşan kaynaklar, kitabın, Beckham ailesinin bilinmeyen sırlarını ortaya çıkarması nedeniyle büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kitabın yayımlanmasıyla birlikte David Beckham’ın yasak aşkları, medyanın gündemine oturdu ve geniş çaplı bir tartışma yarattı.