Komedi türündeki "Çılgın Ortak" filmi, bugün akşam ilk kez televizyon ekranlarına geliyor. 2021 yılında vizyona giren ve izleyicileri kahkahaya boğan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini Özgür Selvi üstleniyor. Başrollerinde Sinan Çalışkanoğlu, Nur Erkul ve Ayşe Kökçü gibi tanınmış oyuncular yer alıyor.

Çılgın Ortak Filminin Konusu

Film, Serdar ve Aslıhan adlı iki dedektifin hikayesini merkezine alıyor. Bu ikili, bir cinayeti çözmek için görevlendirilirler ancak birbirleriyle hiç anlaşamayan karakterlerdir. İşlerini kolaylaştırmak için şüphelilere yaklaşmak amacıyla evli bir çift gibi davranmak zorunda kalırlar. Ancak her ipucu onları, katilin kimliğine bir adım daha uzaklaştırır. Zamanla, çılgın ortaklar dedektiflik mesleğini alışılmadık bir şekilde icra ederken kendilerini karmaşık durumların içinde bulurlar.

Zelal Işıl Özdemir KİMDİR, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne? Enes Batur'la Sevgili mi? Zelal Işıl Özdemir KİMDİR, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne? Enes Batur'la Sevgili mi?

Çılgın Ortak Filminin Oyuncu Kadrosu

Sinan Çalışkanoğlu, Nur Erkul ve Ayşe Kökçü, filmde başrolleri üstlenen isimler olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Sinan Bengier, Ali Tarık Fındık, Polen Ocakoğlu ve Burak Er gibi deneyimli oyuncular da kadroda yer alıyorlar.
 

Editör: Havva Andırır