Ünlü televizyon sunucusu Zuhal Topal, uzun bir sezonun ardından programının finalini yaparak tatil için Las Vegas'a gitti. Eşi Korhan Saygıner ve kızı Lina ile birlikte keyifli bir tatil geçiren Topal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı tatil kareleri, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Zuhal Topal'ın Mayolu Pozu Gündem Oldu

Tatilden döndüğü kareleri peş peşe paylaşan Zuhal Topal'ın siyah mayosuyla havuz başında verdiği poz, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayranları ve takipçileri, Topal'ın fit görünümü ve güzellikleri için övgü dolu yorumlar yaparken, fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Sosyal Medyada Yorum Yağdı

Zuhal Topal'ın tatil fotoğrafları, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve geniş bir yorum dalgası oluşturdu. Takipçileri, Topal'ın enerjisi ve genç görünümüne hayranlıkla yaklaşarak, "Aşırı fit", "Çok güzel görünüyor", "Fiziği harika" gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler? MASTERCHEF TÜRKİYE'DE MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?? MasterChef haftanın kaptanları kim oldu? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler?

640Xauto (10)-1

Editör: Havva Andırır