"Buz Devri 5: Büyük Çarpışma" filmi, bir meteorun dünyaya çarpmasıyla tetiklenen olayları konu alır. Scrat adlı firavun faresi, meşe palamudu delisi olduğu için bu meteorun yolunu değiştirmeye çalışırken, dünyanın dengesi bir kez daha tehlikeye girer. Bu olaylar sonucunda ekibimiz, Geotopia adındaki yeni bir yere sürüklenir ve burada dünyayı kurtarmak için mücadele eder.

I-7

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Filmin Türkçe seslendirme kadrosunda Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan gibi tanınmış isimler bulunuyor. Ayrıca Altan Erkekli, Ecem Uzun, Didem Barış Atlıhan ve Barış Özgenç gibi isimler de filmde seslendirme çalışmalarına katkıda bulunuyorlar.

66730D5E941A6Cbb9F48882C

"Buz Devri 5: Büyük Çarpışma" filmi, 2016 yılında vizyona girmiş ve büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Yönetmenlik koltuğunda Mike Thurmeier ve Galen T. Chu'nun oturduğu film, hem Türkiye'de hem de dünya genelinde gişe başarısı elde etmiştir.

66730D5F941A6Cbb9F48882E

Editör: Ali Çakar