Brighton ile Manchester United arasında oynanacak İngiltere Premier Lig maçı, 24 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Karşılaşma saat 14:30’da başlayacak. Maç, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratıyor ve bu önemli mücadele, iki takımın da sezon başındaki performanslarını gösterme fırsatı sunacak.

Maç Hangi Kanallardan Yayınlanacak?

Brighton ile Manchester United arasındaki maç, beIN Sports 3 ve beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı bu kanallardan takip edebilirler.

beIN Sports 3 Canlı Yayın Bilgileri

beIN Sports 3 kanalına, Digiturk platformundan 79 numaralı kanaldan erişilebilir. Ayrıca, Kablo TV üzerinden 234 numaralı kanal ile Türksat uydusu ve internet üzerinden de şifreli olarak izlenebilir. Maçın canlı yayınını takip etmek isteyen izleyiciler, bu frekans ve platform bilgilerini kullanarak karşılaşmayı izleyebilirler.

beIN Sports Tod TV Canlı Yayın Bilgileri

beIN Sports Tod TV kanalı da, numaralı kanallardan Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. Yayın bilgileri hakkında detaylı bilgi almak isteyen izleyiciler, beIN Sports’un resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden destek alabilirler.

Ancerster United

Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi Feyenoord - Leverkusen maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Devler Ligi

Maç Nerede Oynanacak?

Brighton ile Manchester United arasındaki mücadele, Brighton’daki Amex Stadyumu’nda oynanacak. Bu stadyum, Brighton’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek önemli karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği bu maç, Amex Stadyumu’nda yüksek bir tempoda oynanacak.

Editör: Mehmet Çetil