Premier Lig'in 37. haftası, Brighton ile Chelsea arasındaki kritik mücadele ile tamamlanıyor. Chelsea, sezon boyunca beklentilerin altında kalarak 7. sıraya gerilerken, Brighton ise orta sıralarda istikrarlı bir performans sergiliyor.

Chelsea, Brighton deplasmanında galibiyet arayacak. Takımın başarısı için önemli isimlerden biri olan Cole Palmer'ın performansı, özellikle bu mücadelede merakla bekleniyor. İngiliz oyuncu, 21 gol ve 10 asistlik etkileyici bir katkı sağladı.

BRİGHTON-CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Brighton ise ev sahibi avantajını kullanarak Chelsea'yi mağlup etmeyi hedefliyor. Ancak geçmiş maçlarda Chelsea'ye karşı aldıkları mağlubiyetler, işlerini zorlaştırıyor.

Maç, 15 Mayıs Çarşamba günü Faimer Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak. beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Chelsea, sezon boyunca 36 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet alırken, 73 gol atıp 61 gol yedi. Brighton ise aynı sayıda maçta 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. 48 puanla ligin 10. sırasında yer alıyorlar.