Güzellik ve oyunculuk kariyeriyle tanınan Azra Akın, uzun yıllardır süren mutlu evliliğinden ikinci kez anne oldu. Eşi Atakan Kuru ile olan evliliğinden önce ilk çocukları Demir'i kucağına alan Akın, 14 Nisan Pazar günü dünyaya gelen kızı Arya ile ailelerine büyük bir mutluluk yaşattı.

Cinsiyet Sürprizi Doğum Esnasında Belli Oldu

Azra Akın ve Atakan Kuru çifti, bebeğin cinsiyetini öğrenmeden hamilelik sürecini tamamladı. Doğum esnasında öğrendikleri kızları Arya, çiftin evlerine güzel bir sürpriz olarak geldi. Azra Akın, bu mutlu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak sevincini paylaştı.

Azra Akın'ın Aile Hayatı

Azra Akın ve Atakan Kuru çifti, 2017 yılında dünyaevine girmiş ve birbirlerine olan sevgileriyle dikkat çekmişlerdi. İlk çocukları Demir'in ardından gelen Arya, çiftin aile mutluluğunu daha da artırdı. Azra Akın, hamilelik sürecinde bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemeyerek sürpriz yapmayı tercih etmişti.

Tebrik Mesajları Ardı Arkası Kesilmedi

Azra Akın'ın doğum haberinin ardından sektörden ve sevenlerinden tebrik mesajları yağdı. Uğurkan Erez, Arzum Onan, Nurgül Yeşilçay, Burcu Kara ve Cemil İpekçi gibi isimler, sosyal medya üzerinden Akın ailesini tebrik ettiler.

Kardeşler Arasındaki Yaş Farkı

Demir'in ardından doğan Arya ile aralarındaki yaş farkının aileler için ne gibi değişiklikler getireceği merak konusu oldu. Azra Akın ve Atakan Kuru çiftinin, yeni doğan kızları Arya ile ailelerine yeni bir soluk getirecekleri düşünülüyor.

Yaz Tatilinde Ailece Mutlu Bir Dönem Geçirecekler

Azra Akın ve ailesi, Arya'nın doğumuyla birlikte yaz tatiline girecekleri için ailece mutlu bir dönem geçirecekler. Bu süreçte Demir'in de kız kardeşi Arya'ya alışma süreci ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi bekleniyor.