AK Parti Ağrı İl Başkanlığına Atanan İlhami Yıldız Kimdir?

AK Parti, Ağrı İl Başkanlığına İlhami Yıldız’ı atadı. Peki, İlhami Yıldız kimdir ve hangi alanlarda faaliyet göstermiştir?

Sakarya Valiliğine atanan Rahmi Doğan kimdir? Rahmi Doğan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu? Sakarya Valiliğine atanan Rahmi Doğan kimdir? Rahmi Doğan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

İlhami Yıldız Aslen Nereli Kaç Yaşında Mesleği Ne?

İlhami Yıldız, 1986 yılında Ağrı'nın Merkez Ziyaret Ferhan köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Ağrı’da tamamladıktan sonra yükseköğrenim için Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümüne geçiş yaptı. Buradan mezun olduktan sonra diş hekimliği alanında kariyerine adım attı.

İlhami Yıldız'ın Mesleki Kariyeri Nasıldır?

2019 yılında Ağrı Merkez'de Incident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni açarak kendi işini kurdu. Bu merkez, bölgedeki diş sağlığı hizmetlerini önemli ölçüde artırdı ve Yıldız, burada sağladığı hizmetlerle toplumun sağlık alanındaki ihtiyaçlarına yanıt verdi. Hem mesleki deneyimi hem de yerel topluma katkılarıyla dikkat çeken Yıldız, diş hekimliği alanında kendisini kanıtlamış bir isimdir.

Editör: Murat Serdar Yıldız