Amedspor Kongrede Tek Listeyle Yeniden Başkanlık

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Şehmus Özer Tesisleri'nde düzenlenen kongrede yeni başkanını seçti. Tek listeyle gidilen seçimde, Aziz Elaldı oy çokluğuyla yeniden başkanlığa getirildi. Kongrede yapılan konuşmada, Elaldı, kulübün zorlu bir sürece girdiğini ve yeni bir lige adım attığını belirtti.

Amedspor Başkanının Hedefleri

Aziz Elaldı, kongrede yaptığı konuşmada, Amed Sportif Faaliyetler'in şampiyonluğunu birlik ve beraberlikle elde ettiklerini ifade etti. Gelecek hedeflerinin ise Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurguladı. Elaldı, kulübü dünya çapında tanınan bir ekip haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu hedefe ulaşabilmek için sportif başarıya ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Amedspor Teknik Direktör Transferi ve Gelecek Planları

Amed Sportif Faaliyetler'in Trendyol 1. Lig'e yükselmesinin ardından ilk olarak teknik direktör transferi yaptıklarını hatırlatan Elaldı, Türkiye'de kendini kanıtlamış bir isim olan Ersun Yanal ile anlaştıklarını açıkladı. Elaldı, Yanal'ın hayat ve spor felsefesinin kulübün vizyonuyla örtüştüğünü belirterek, gelecek sezon için umut dolu olduklarını dile getirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız