Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Alice Ellialtıoğlu Kimdir?

Alice Ellialtıoğlu, hayatı ve biyografisi ile merak edilen isimlerden biri. Peki, Alice Ellialtıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte detaylar...

Mesleği ve Başarıları

Alice Ellialtıoğlu, serbest dalışçı olarak tanınmaktadır. Spor kariyerinde birçok başarıya imza atan Ellialtıoğlu, özellikle sabit paletsiz dalış branşında dikkat çekmektedir.

Rekor Başarısı

Filipinler'de düzenlenen Asya Serbest Dalış Şampiyonası'nda, Constant Weight No Fin (CNF) branşında 61 metreye dalarak Türkiye rekorunu kırmıştır. Bu başarı, Ellialtıoğlu'nun serbest dalıştaki yeteneklerini ve azmini göstermektedir.

Sosyal Medya

Alice Ellialtıoğlu, sosyal medyada da aktif olarak yer almaktadır. Instagram kullanıcı adı alice_shibumus olan Ellialtıoğlu, burada dalış maceralarını ve başarılarını takipçileriyle paylaşmaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT