Geçtiğimiz haftalarda ani bir şekilde yaşamını yitiren Alican Gül'ün vefatı, sosyal medya platformu TikTok'ta büyük yankı uyandırdı. TikTok kullanıcıları, Alican Gül'ün ölümü hakkında detayları araştırırken bir yandan da neler olduğunu merak ediyor. Peki, Alican Gül neden öldü?

Alican Gül Kimdir?

22 yaşındaki Alican Gül, Kıbrıs'ta yaşayan ve 20 yaşına kadar aktif bir futbol hayatı olan genç bir sporcuydu. İki yıl önce çapraz bağlarını koparan Alican Gül, bu olayın ardından kilo sorunu yaşamaya başladı ve önce zayıflama ilaçları kullanmaya başladı.

Ani Ölümü

Mide ameliyatı olmak isteyen Alican Gül, Mersin Ortadoğu Hastanesi'nde midesine balon taktırmak için doktorlarla görüştü. 3 Haziran 2024 günü Türkiye'ye gelen Alican Gül, ameliyata girdikten yaklaşık 10 dakika sonra yaşamını yitirdi. 5 Haziran Çarşamba günü geçirdiği bu operasyon sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Alican Gül'ün ani ölümü, sevenlerini ve çevresini yasa boğdu.

Ametist Taşı: Stresi Azaltan ve Ruhsal Dengeyi Sağlayan Doğal Mucize Ametist Taşı: Stresi Azaltan ve Ruhsal Dengeyi Sağlayan Doğal Mucize

Babasının İddiaları

Alican Gül'ün babası Hasan Gül, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü iddia etti. Acılı baba Hasan Gül, sosyal medya paylaşımında, "Bir baba bir anne evladı için canını verir. Ben her şeyimi veririm canımı, malımı, hayatımı. Seni geri getiremeyeceğim biliyorum evlat ama öyle bir hukuk mücadelesi vereceğim ki bunu yapanlar gün yüzü görmeyecek. Şu an benim tek yaşama sebebim bu. Hayatta hiç pes etmedim ve etmeyeceğim. Siz mi güçlüsünüz, adalet mi göreceğiz. Tüm yürekli, kalbi evlat ve insan sevgisiyle dolu herkesten adalet için susmamasını istiyorum" paylaşımını yaptı.

Editör: Zeliha YAKUT