Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı? Lamine Yamal kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Lamine Yamal hangi takımlarda oynadı?

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olarak Türkiye'ye geri dönen ünlü futbolcu Alex de Souza'nın maaşı ve kariyeri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Brezilyalı efsane futbolcu, Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla sayısız başarı elde etmiş ve unutulmaz bir iz bırakmıştı. Şimdi ise Antalyaspor'da yeni bir döneme başlamak için Türkiye'ye geri dönüyor.

Alex De Souza...4144

Antalyaspor’dan Alex de Souza Ne Kadar Ücret alacak?

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza'nın maaşıyla ilgili detaylar netlik kazandı. Güncel kura göre yapılan anlaşmaya göre Alex de Souza'nın yıllık maaşı yaklaşık 20 milyon TL olarak belirlenmiştir. Bu rakam, futbol camiasında oldukça dikkate değer bir tutar olarak nitelendiriliyor ve Alex'in önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Alex de Souza Kimdir Kaç Yaşında Nereli Mesleği Ne?

Alex de Souza'nın futbol kariyeri oldukça dolu dolu geçmiştir. 1977 yılında Brezilya'nın Curitiba kentinde doğan Alex, kariyerine Coritiba'da başlamış ve ardından Palmeiras'a transfer olmuştur. Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2004 yılından itibaren Türk futbolseverlerin gönlünde taht kuran Alex, burada 8 yıl boyunca unutulmaz anlar yaşamış ve birçok kupa kazanmıştır.

Alex De Souza414141

Fenerbahçe'de forma giydiği süre boyunca 3 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Alex de Souza, aynı zamanda Fenerbahçe tarihinin en golcü yabancı oyuncusu unvanını da elinde bulunduruyor. Milli takım kariyerinde de Brezilya formasını gururla temsil eden Alex, Copa America ve FIFA Konfederasyonlar Kupası gibi önemli organizasyonlarda da şampiyonluklar yaşamıştır.

Alex de Souza Hangi Takımda Teknik Direktör?

Alex de Souza'nın futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yapmaya başlamasıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ülkemize geri dönerek Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olan Alex, bu yeni görevinde de başarılı olmayı hedefliyor. Antalyaspor taraftarları, Alex'in gelişiyle umut dolu bir döneme giriş yapacaklarını düşünüyorlar.

Editör: Murat Serdar Yıldız