Bursa'nın İznik ilçesinde, 25 yaşındaki Kübra Özdemir, jet skiden düşerek hayatını kaybetti. Özdemir'in 1 hafta önce, ölümüne sebep olan göl kenarında çektiği video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Jet Ski Keyfi Kabusa Döndü

Serinlemek için İznik Gölü'ne giden Kübra Özdemir, erkek arkadaşıyla birlikte jet skiye binmek istedi. Jet ski ile gölde tur atan Özdemir, dengesini kaybederek suya düştü. Ne olduğunu anlamayan erkek arkadaşı, dönüp baktığında Özdemir'i suyun üzerinde göremedi.

Cankurtaran ve Arama Kurtarma Seferber Oldu

İhbar üzerine bölgeye cankurtaran ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Özdemir'in düştüğü yerde arama çalışmaları başlattı. Genç kızı sudan çıkaran ekipler, hayata döndürmek için yoğun çaba sarf etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kübra Özdemir, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

PKK'ya üst düzey darbe nasıl gerçekleşti? Kırmızı ve gri kategoride aranan teröristler Hebun Piro Amed ve Botan etkisiz hale getirildi PKK'ya üst düzey darbe nasıl gerçekleşti? Kırmızı ve gri kategoride aranan teröristler Hebun Piro Amed ve Botan etkisiz hale getirildi

Kübra Özdemir'in Son Paylaşımları Yürek Dağladı

Özdemir'in sosyal medya hesaplarında geriye bıraktığı paylaşımlar, sevenlerini derin bir hüzne boğdu. 1 hafta önce kendisine mezar olan göl kenarında çektiği video ve paylaştığı şarkı, duygusal anlar yaşattı.

İznik Gölü'nde Jet Ski Faciası: Kübra Özdemir Hayatını Kaybetti

Kübra Özdemir’in İznik Gölü’nde jet skiden düşerek hayatını kaybetmesi, büyük üzüntü yarattı. Genç kızın 1 hafta önce, ölümüne sebep olan göl kenarında çektiği video ise yürekleri dağladı.

Editör: Zeliha YAKUT