Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 117-118. kilometrelerinde 4 Haziran'a kadar bakım onarım çalışmaları nedeniyle Niğde istikametinde 3 şeritli yolun sağ 2 şeridi ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler

İzmir Çevre Yolu Bornova-Çeşme Otoyolu'nda Aydınlatma Direklerinin Demontaj-Montaj Çalışmaları

Bornova-Çeşme Otoyolu'nun 0-1. kilometrelerinde otogar kavşağı dönüş kolunda aydınlatma direklerinin demontaj-montaj işlerinin yapılması amacıyla 3 Haziran'a kadar 23.00-05.00 saatlerinde Manisa-İstanbul-Ankara istikametine dönüş kolu trafiğe kapatılarak ulaşım 2. sanayi ayrımı kullanılmak üzere U dönüşü yapılarak Otogar Köprüsü üzerinden sağlanıyor.

Diğer Yol Durumları

İpsala Sınır Kapısı-Tekirdağ-Silivri yolunun 0-155. kilometrelerinde, Denizli-Kale-Muğla yolunun 39-44. kilometrelerinde, Ortaköy-Bozkır-Kesikköprü yolunun 0-6. kilometrelerinde ve diğer bölgelerde de çeşitli yol çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sınav ve Seçim İşlemleri Devam Ediyor

Ayrıca, Pınarbaşı ilçesinde oy kullanma işleminin başladığı, Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikametinin trafiğe kapatıldığı, Malatya-Sivas yolunun 60. kilometresinde Yeni Tohma Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak eski Tohma Köprü üzerinden yapıldığı ve diğer yollardaki çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

Editör: Zeliha YAKUT