Star TV'de her hafta cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Pelin'in hamile olduğu kişinin kim olduğu merak edenleri, Serter'in sürpriz bir açıklaması bekliyordu. Yalı Çapkını severlerin merakla beklediği Serter karakterinin kim olduğu konusu gündemdeydi. Ancak, beklenen sahne nihayetinde izleyicilerle buluştu. Peki, Yalı Çapkını dizisinde Serter karakteri kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Serter karakterini canlandıran oyuncu, dizinin önemli karakterlerinden biridir. Serter, dizinin hikayesinde önemli bir role sahip olan ve izleyicilerin merakla takip ettiği bir karakterdir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Serter'in yaşadığı olaylar ve karakterin gelişimi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Yalı Çapkını Serter Sevgilisi Kim 1

YALI ÇAPKINI SERTER KİM, GERÇEK ADI NE?

Yalı Çapkını dizisinde Serter karakterini canlandıran isim Tufan Gökpınar'dır. Tufan Gökpınar, Be Management ajansının oyuncularından biridir ve son olarak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte Yalı Çapkını dizisinde Serter karakterini başarıyla oynamıştır.

TUFAN GÖKPINAR KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA

Tufan Gökpınar, özellikle Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle tanınan bir isimdir. Geçtiğimiz yıl, Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında ikincilik kazanarak adından söz ettirmiştir. Bu yılın yarışmasına başvurmak isteyenlere tavsiyelerde bulunmuş ve mesleğin zorluklarını ve zevklerini paylaşmıştır.

Model olmaya karar verdiği 2016 yılında, o zamanlar bu kadar iyi bir derece yapabileceğini düşünmediğini belirten Gökpınar, model olma sürecini anlatırken, “İlk defa podyuma çıktığımda yer çekimi kayboldu gibi hissettim. Nasıl yürüdüğümü hatırlamıyorum, çok heyecanlandım” şeklinde duygularını aktarmıştır. Tufan Gökpınar, hem oyunculuk kariyeriyle hem de model olarak adından sıkça söz ettiren bir isimdir.

Yalı Çapkını Serter Sevgilisi Kim

Sıkça Sorulan Sorular
Tufan Gökpınar kaç yaşında?

Tufan Gökpınar, 33 yaşındadır.

Tufan Gökpınar nereli?
Tufan Gökpınar aslen İstanbul'lu.

Tufan Gökpınar'ın sevgilisi kim?
Aşk hayatıyla da ilgi çeken Tufan Gökpınar'ın sevgilisi, 1995 doğumlu ve 29 yaşında olan sosyal medya fenomeni Başak Şahin'dir. Başak Şahin, özellikle Instagram ve YouTube platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Köpeğiyle olan fotoğraflarıyla da tanınmaktadır. Survivor 2023'e yedek olarak giren Başak Şahin, Acun Ilıcalı tarafından izleyicilere tanıtılmıştır.

Yalı Çapkını Serter kim? Tufan Gökpınar kimdir? Kaç yaşında?
Yalı Çapkını dizisinde Serter karakterini canlandıran Tufan Gökpınar, 33 yaşında İstanbul'lu bir oyuncudur.

Tufan Gökpınar'ın rol aldığı projeler
Tufan Gökpınar, Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra Bir Küçük Gün Işığı ve Rabia: Sonu Buysa adlı yapımlarda da rol almıştır.