Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mirasının bir bölümünü devlet himayesindeki çocuklara bağışlayacağını açıklayan sanatçı Teoman'a teşekkür etti.

Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin

Bakan Göktaş’tan Teoman’a Teşekkür

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Teoman'ın bu anlamlı kararının büyük bir mutluluk ve takdirle karşılandığını belirtti. Göktaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın, mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımıza bağışlayacağını ifade etmesinden büyük bir mutluluk duydum. Hepimize emanet olan, ikbalimiz, istikbalimiz, en kıymetlilerimiz yavrularımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına atılan her türlü adım büyük bir takdiri hak ediyor. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu kıymetli karar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum."

Teoman’ın Bağışı Büyük Takdir Topladı

Sanatçı Teoman'ın devlet himayesindeki çocuklara yönelik yaptığı bu bağış, kamuoyunda büyük takdir topladı. Teoman’ın bu örnek davranışı, sanat dünyasında ve toplumda duyarlılığın artmasına katkı sağladı.

Editör: Zeliha YAKUT