Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu Neden "Can Güvenliğim Yok" Dedi? Tehdit ve Şantajla Dolu Bir Geceyi Açıkladı! Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu Neden "Can Güvenliğim Yok" Dedi? Tehdit ve Şantajla Dolu Bir Geceyi Açıkladı!

Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen karakterlerinden biri olan Black Panther, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ryan Coogler tarafından yönetilen ve başrolünde efsanevi oyuncu Chadwick Boseman'ın yer aldığı Black Panther filmi, 2 Temmuz Salı akşamı Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.

Black Panther Filminin Konusu

Black Panther, Wakanda Kralı T'Challa'nın hikayesini anlatıyor. T'Challa, babasının ölümünün ardından Wakanda tahtına geçmek için ülkesine döner. Wakanda, gelişmiş teknolojisiyle bilinen ancak dünyadan izole bir Afrika ülkesidir. Ancak T'Challa'nın tahta geçişi, güçlü bir düşmanın yeniden ortaya çıkmasıyla tehlikeye girer. Black Panther olarak da bilinen T'Challa, hem Wakanda'nın hem de dünyanın geleceğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. İhanet, tehlike ve güç savaşının içinde, T'Challa müttefiklerini bir araya getirerek ve Black Panther'in güçlerini kullanarak halkını korumaya çalışır.

66841A0D9F6Bc8125C48746B

Başrollerde Kimler Var?

Chadwick Boseman (T'Challa / Black Panther)
Michael B. Jordan (Erik Killmonger)
Lupita Nyong'o (Nakia)
Danai Gurira (Okoye)
Martin Freeman (Everett K. Ross)
Daniel Kaluuya (W'Kabi)
Angela Bassett (Ramonda)
Forest Whitaker (Zuri)
Andy Serkis (Ulysses Klaue)
Dorothy Steel (Bashenga'nın büyükanne sesi)

Bu oyuncular, Black Panther'ın zengin karakter dünyasını ve heyecan dolu macerasını izleyicilere en etkileyici şekilde sunuyor.

Editör: Havva Andırır