Real Sociedad, 6 Ekim 2024 Pazar günü Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maç, saat 22.00'de başlayacak ve İspanya LaLiga'nın 9. haftası kapsamında önemli bir mücadele olarak öne çıkıyor.

Maç Hangi Kanallarda Yayınlanacak?

Bu kritik karşılaşma, futbolseverler tarafından S SPORT ve EXXEN üzerinden canlı olarak izlenebilecek. İki takımın da ligdeki hedefleri doğrultusunda önem taşıyan bu maçı kaçırmak istemeyenler, belirtilen kanallardan yayın akışını takip edebilir.

Atletico Madrid Leipzig Maçı 1

Hangi Stadyumda Oynanacak?

Karşılaşma, Real Sociedad'ın ev sahibi olduğu Reale Arena stadyumunda gerçekleşecek. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bu mücadele, ev sahibi ekip için bir dönüm noktası olma potansiyeli taşıyor.

Real Sociedad Alaves Maçı141441

Takımların Form Durumları Nasıldır?

Real Sociedad, son 5 maçında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligde 8 puanla 14. sırada yer alıyor. Ekip, bu maçta galip gelerek hem moral bulmak hem de puan tablosundaki yerini yükseltmek istiyor. Ancak son dönemdeki performansı, taraftarları açısından endişe kaynağı.

Öte yandan, Atletico Madrid son 5 maçında 2 beraberlik ve 3 galibiyet elde ederek 16 puanla 4. sırada bulunuyor. Takım, formda bir grafik çizerek zirve yarışında daha iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor. Real Sociedad karşısında da galibiyet alarak puanını artırmak için sahada elinden geleni yapacak.

Monza - Roma maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Monza - Roma maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Maçın Hakemleri Kimler Olacak?

Bu önemli mücadelede hakem olarak I. Mera görev alacak. Yan hakemler ise D. Santaursula ve I. Hernandez olacak. Hakem triosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesi için önemli bir rol üstlenecek.

Editör: Havva Andırır