Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ağrı’da meydana gelen araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in şehit olduğunu duyurdu. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Bugün Ağrı'da gerçekleşen araç kazasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı. Şehit için askeri tören düzenleneceği ve naaşının memleketine uğurlanacağı belirtildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Aslen Nereli?

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in memleketi Çanakkale'nin Yenice ilçesi olarak açıklandı. Yenice ilçesine düşen acı haber, şehidin ailesi ve yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Şehit ateşi, tüm Türkiye'de derin bir üzüntüye yol açtı.

Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Şeyda Yılmaz nerede şehit oldu? Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Şeyda Yılmaz nerede şehit oldu?

Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'e Tören Ne Zaman Düzenlenecek?

Şehit Geniş'in naaşı, düzenlenecek askeri törenin ardından memleketine gönderilecek. Törenle ilgili detaylar, Milli Savunma Bakanlığı tarafından daha sonra paylaşılacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız