Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye Kasabasında gerçekleştirilen bamya hasadına katıldı. Vali Yılmaz, üreticilerle bir araya gelerek hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir hasat dönemi dileğinde bulundu.

Bamya Hasadında Vali Yılmaz'dan Üreticilere Destek

Cevdetiye Kasabasında düzenlenen bamya hasadı etkinliğinde, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilerle birlikte bamya topladı. Vali Yılmaz, üreticilere bol kazançlar dileyerek, "Hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

G R Je Yg2 Ws A El Vzq

Üreticilerle Birlikte Bamya Topladı

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye Kasabasında bamya hasadı yapan üreticilere katılarak, onlarla birlikte bamya topladı. Hasat sırasında üreticilerle sohbet eden Yılmaz, yerel tarımın önemine değinerek, çiftçilerin emeğini takdir etti.

Osmaniye’nin Tanınmış Eğitimcisi Çukurova Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Panavur, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti Osmaniye’nin Tanınmış Eğitimcisi Çukurova Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Panavur, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti

Osmaniye Valisi'nden Hasat Dönemi Mesajı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, bamya hasadı sırasında yaptığı konuşmada, "Üreticilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir hasat dönemi diliyorum. Tarımın ve üretimin desteklenmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bamya Hasadında Bereket Dileği

Bamya hasadı etkinliğine katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilere destek mesajı vererek, bereketli bir hasat dönemi temennisinde bulundu. Vali Yılmaz, tarımın bölge ekonomisi için önemini vurguladı.

Osmaniye Valisi, Bamya Hasadına Katılarak Üreticilere Moral Verdi

Cevdetiye Kasabasında düzenlenen bamya hasadında üreticilerle bir araya gelen Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üreticilere moral verdi. Vali Yılmaz, "Hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir hasat dönemi diliyorum" dedi.

HABER: KINIK GAZETESİ

Editör: Zeliha YAKUT