Osman Cebeci'nin kim olduğu, yaşı ve memleketi merak ediliyor. İşte detaylar...

Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin Ametist Taşının Faydaları Nelerdir? Huzur Veren Mor Taşın Sırları Ametist Taşı ile Hayatınızı Değiştirin

Eğitim ve Kariyer

Osman Cebeci, 1974 yılında Tokat’ın Artova ilçesinde doğmuştur. Lise eğitimini 1993 yılında Tokat İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 1998 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisansüstü eğitimini ise 2013 yılında Mersin Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında yapmıştır.

Meslek Hayatı

1998 yılında Eskişehir Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi'ne Felsefe grubu öğretmeni olarak atanmıştır. Ardından Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi, Eskişehir Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi, Eskişehir Yunus Emre Lisesi, Eskişehir Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi ve Eskişehir Sabiha Gökçen Meslek Lisesi'nde idarecilik yapmıştır.

Yönetici Görevleri

2014 yılında Görevde Yükselme Sınavı ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atanmış, 2018 yılında ise Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olmuştur. Bu görevi sürdürürken, 30 Ekim 2023 tarihinde Sinop İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Kişisel Bilgiler

Osman Cebeci, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Zeliha YAKUT