Semra Dündar'ın yazıp yönettiği "Ne Olacak Halim" filmi, 2023 yılında vizyona girmiştir. Filmde, çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesiyle çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman'ın hikayesi anlatılıyor. Playboy hayatı yaşayan Halim'in hayatı, bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşmasıyla alt üst olur. Toplum tarafından linç edilen ve çocuk düşmanı ilan edilen Halim, çalıştığı kanaldan da kovulur. Biraz uzaklaşmak isteyen Halim, Kuşadası'ndaki yazlık evine gider. Burada, kocası tarafından terk edilen ve dört çocuğuyla hayat mücadelesi veren Melek ile karşılaşır. Melek'e aşık olan Halim, kaderin cilvesiyle Melek'in çocuklarına bakıcılık yapmak zorunda kalır.

Ne Olacak Halim Filmi Oyuncuları

Başrollerini Emre Altuğ ve Algı Eke'nin paylaştığı "Ne Olacak Halim" filmi, zengin oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla dikkat çekiyor. İşte filmin başlıca oyuncuları:

Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler Taşların Ve Kristallerin Mucize Faydaları ,Doğal Taşların Anlamları Kristal Terapiler
  • Emre Altuğ
  • Algı Eke
  • Lemi Filozof
  • Selen Domaç

İlk Kez TV Ekranlarında

Romantik komedi türündeki "Ne Olacak Halim" filmi, bu akşam TV ekranlarında ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Film, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görüyor.

Film Ne Zaman Çekildi?

"Ne Olacak Halim" filmi, 2023 yılında çekildi ve aynı yıl vizyona girdi. Şimdi ise ilk kez televizyon izleyicisiyle buluşacak.

Editör: Zeliha YAKUT