Şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, uzun bir zaman sonra tekrar bir araya gelmiş ve evlenmişti. Ancak son zamanlarda çıkan haberler, çiftin ayrılık yaşayabileceğini öne sürüyor.

YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih

Ij9 F749 C R R E

EVLERİNİ SATIYORLAR

Özellikle çiftin evlerini satışa çıkarması, ayrılık iddialarını güçlendiriyor. Los Angeles'ın Beverly Hills semtindeki 12 yatak odalı ve 24 banyolu malikanenin 60 milyon dolara satışa sunulması, çiftin ilişkisinde ciddi bir değişim yaşandığına işaret ediyor.

300.Jlo.ls.22612

"BOŞANMALARI AN MESELESİ"

Daily Mail'in haberine göre, çift son zamanlarda ayrı evlerde yaşıyor ve boşanmanın artık bir an meselesi olduğu konuşuluyor. TMZ kaynaklarına göre, Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner'a yakın bir evde kalmak için aylık 100 bin dolar kira ödüyor. Jennifer Lopez ise yeni bir ev arayışında olduğu belirtiliyor.

8S Vv Ux T Ck W59 Yk4G Mml M Q

Ayrıca, Jennifer Lopez'un turnesini iptal etmesi de ayrılık iddialarını güçlendiriyor. "This Is Me... Now the Tour" adlı turnesini iptal eden Lopez, basına verdiği açıklamada ailesi, çocukları ve yakınlarıyla zaman geçirmek istediğini belirtti.

7D9C256507Ed418A9Fdb4986E507Bf80

TURNESİNİ İPTAL ETTİ

Jennifer Lopez'un hayranlarına seslendiği mesajında, onları hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu ve kesinlikle gerekli olduğunu hissetmedikçe böyle bir kararı almayacağını vurguladı. Ancak gelecekte tekrar bir araya geleceklerini ve hayranlarını telafi edeceğini de ifade etti.

Wr 960

Bu gelişmeler, Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in ilişkisinin geleceği hakkında merak uyandırırken, magazin dünyasında da geniş yankı buldu. Her iki tarafın da bu süreçteki kararları ve açıklamaları, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

X3 M J Zv6 I U Wso N5T U P Vefw

Editör: Ali Çakar