Samsun'un Kavak ilçesinde görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Kurtoğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eğitim camiası ve yakınları, Kurtoğlu'nun ani vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun Doğal Taşlarla Kendinizi Şarj Edin: Enerji Dengenizi Sağlayın Enerji Taşlarıyla Şifa Bulun

Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili ve Milli Eğitim Şube Müdürü 58 yaşındaki Selim Kurtoğlu, bir düğüne katıldıktan sonra evine döndü. Evinde kalp krizi geçiren Kurtoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberi, başta eğitim camiası olmak üzere tüm yakın çevresinde derin bir üzüntü yarattı.

Eğitim Camiasında Büyük Üzüntü

Selim Kurtoğlu'nun vefatı, Samsun'daki eğitim camiasında büyük bir boşluk yarattı. Meslektaşları ve öğrencileri, Kurtoğlu'nu sevgi ve saygıyla anarken, onun eğitim dünyasına yaptığı katkıları vurguladılar. Kurtoğlu'nun ani ölümü, özellikle eğitim sektöründe çalışanlar arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

Cenaze Töreni

Selim Kurtoğlu'nun cenazesi bugün düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Törene, ailesi, meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri katılarak, onu son kez anacaklar.

Editör: Zeliha YAKUT