Gülser Ustaoğlu kimdir?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Siyaset/ İstatistik Bölümlerinden 1983 yılında mezun olmuştur.

İş hayatına 1985 yılında ESBANK İstanbul -Karaköy Şubesi Kambiyo Bölümünde başlamıştır. Bankacılık sektöründe 16 yıllık kariyerini 2002 yılında ESBANK Kocaeli Şubesinde Yönetmen olarak tamamlamıştır.

Gülser Ustaoğlu kimdir?
2004-2007 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde ( Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı/ Kültür ve Sosyal İşler Daire Başk. /Ulaşım Daire Başk./Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başk./ Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başk. larından ) sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışmıştır.

2007-2011 yılları arasında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü'nde ( Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı- Bilgi işlem Daire Başkanlığı –Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından ) sorumlu Genel Müdür yardımcısı V. olarak çalışmıştır.

Haziran 2012 - Şubat 2014 döneminde Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcısı V. olarak çalışmış olup, 20 Şubat 2014 itibariyle Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Olarak görev yapmıştır.

18 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete kararına göre Ustaoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alınmıştır.

İngilizce bilen Gülser USTAOĞLU; Rize doğumlu olup, evli ve iki çocuk annesidir.