Türk futbolunda genç yetenekler arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Cihan Çanak, son dönemde futbolseverlerin ve medyanın yakından takip ettiği bir oyuncu haline gelmiştir. İşte Cihan Çanak hakkında bilmeniz gerekenler:

Cihan Çanak Kimdir?

Cihan Çanak, 2002 doğumlu olup, 2024 itibarıyla 22 yaşındadır. Futbol kariyerine başladığı ilk yıllarda Almanya'nın Mannheim şehrinde doğmuştur. Aslen Türk kökenli olan Çanak, Almanya'da dünyaya gelmiş ancak Türkiye'de futbol eğitimi alarak kariyerine devam etmiştir.

Mevki ve Oynadığı Takımlar

Cihan Çanak, orta saha mevkiinde görev yapmaktadır. Teknik yetenekleri ve oyun zekasıyla dikkat çeken genç oyuncu, Almanya'daki altyapı eğitiminin ardından Türkiye'ye dönerek profesyonel kariyerine adım atmıştır. Çanak, genç yaşına rağmen Süper Lig kulüplerinden birinde forma giymektedir.

Real Madrid-Espanyol Maçı (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Real Madrid-Espanyol Maçı (21 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Bonservis Ücreti ve Kariyeri

Henüz kariyerinin başında olan Cihan Çanak'ın bonservis ücreti hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genç yaşına rağmen sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmekte ve potansiyelini göstermektedir. Altyapıdan yetişen ve sürekli olarak gelişim gösteren Çanak, Türk futbolunda gelecek vaat eden bir oyuncu olarak değerlendirilmektedir.

Editör: Havva Andırır