Al Hilal - Al Ittihad maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Hilal - Al Ittihad maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Hilal - Al Ittihad maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Hilal - Al Ittihad maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a karşı 3-1'lik mağlubiyetinin ardından soyunma odasında gerginlik yaşandığı iddia ediliyor. Bu olayda, kulüp başkanı Ali Koç ve teknik direktör José Mourinho arasında tartışmanın yaşandığı belirtiliyor.

Maç Sonrası Neler Oldu?

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasının ardından, sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında olaylar gelişti. Gazeteci Harun Muslu, Fenerbahçe muhabirlerine yaptığı açıklamada, "Ali Koç devre arasında aşağıya iniyor. Soyunma odasında küfürler edince, Mourinho karşılık veriyor ve tartışma çıkıyor" ifadelerini kullandı. Bu durum, basında geniş yankı buldu ve birçok takipçi tarafından merakla takip ediliyor.

Ali Koç Ve José Mourinho

Mourinho'nun Basın Toplantısına Çıkmama Nedeni Nedir?

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Mourinho’nun basın toplantısına çıkmamasının arkasında başka bir gelişme olduğunu öne sürdü. Çakar, “Ali Koç devre arası soyunma odasına inmiş. Mourinho araya girmiş. Mourinho ile Ali Koç arasında çok ciddi gerginlik yaşanmış” diyerek, yaşananların ciddiyetine dikkat çekti. Ayrıca, Mourinho'nun ilk defa özel aracıyla stattan ayrılması, bu gerginliğin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Editör: Havva Andırır