Bahar 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Bahar dizisi hayranları yeni bölümü heyecanla bekliyor. 4 Mayıs'ta yayınlanacak olan 16. bölüm fragmanı merakla aranıyor. Peki, fragman yayınlandı mı?

Bahar 15. Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 15. bölümde oldukça heyecanlı gelişmeler yaşandı. Hastane yangını kontrol altına alınırken, Timur hem Rengin hem de Çağla'nın baskısı altındaydı. Bahar, Çağla'nın yardımıyla Avukat Ayhan'la görüşerek boşanma davası açmaya karar verdi. Yangın görüntülerini inceleyen Seren, hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Evren ve Timur hastanede büyük bir kavga etti ve bu kavganın sonucunda Evren ve Bahar'ın ilişkisi sarsıldı. Umay ve Parla arasındaki gerilim iyice artarken, Nevra ameliyatından sonra düzenlediği partide Bahar herkesi şok edecek bir konuşma yaptı.

Bahar 16. Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Bahar 16. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanma tarihi ise şu anda bilinmiyor. Fragman yayınlandığında haberimizde yer vereceğiz.

Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi? Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi?

Bahar 16. Bölümde Neler Olacak?

Fragmanın yayınlanmaması nedeniyle 16. bölümde neler olacağını kesin olarak bilmiyoruz. Ancak fragmandan bazı ipuçları alabileceğimizi umuyoruz. Fragmanda Evren ve Bahar'ın ilişkisinin nasıl ilerleyeceğini, Avukat Ayhan'ın Bahar'a nasıl yardımcı olacağını ve Seren'in yangınla ilgili bulduğu şaşırtıcı gerçeği göreceğiz.

Editör: Murat Serdar Yıldız