Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu? Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak? Ertelenen Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Tarihi ve Saati Belli Oldu mu?

EURO 2024 öncesi hazırlık maçlarına çıkan A Milli Futbol Takımı, bu maçların ilkinde İtalya ile deplasmanda karşılaşıyor. Karşılaşma saat 22.00'de başladı ve mücadelede ilk 11'ler belli oldu. Peki, Kerem Aktürkoğlu neden kadroda yok? İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu Neden Kadroda Yok?

EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçı oynayacak olan A Milli Futbol Takımı, ilk maçında İtalya ile karşılaşıyor. Renato Dell'Ara Stadyumu'nda oynanan maçı, Avusturya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sebastian Gishamer yönetiyor. Gishamer'in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner yapacak. Maç TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanıyor.

Kerem Aktürkoğlu, maç kadrosunda ve yedekler arasında yer alıyor. Kerem'in sakatlığına dair resmi bir bilgi bulunmamakta; teknik direktör tarafından yedek soyundurulma kararı verilmiş olabilir.

İlk 11'ler

İtalya: Vicario, Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco, Cristante, Jorginho, Orsolini, Pellegrini, Chiesa, Retegui.

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Oğuz Aydın, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız.

Maç Bilgileri

  • Stadyum: Renato Dell'Ara Stadyumu, Bologna
  • Saat: 22.00
  • Yayın: TRT Spor

Türkiye ve İtalya'nın EURO 2024 Durumu

Türkiye, EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek. İtalya ise B Grubu'nda İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile karşılaşacak.

Editör: Zeliha YAKUT