Trabzonspor, 2024-25 sezonu öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız vererek beş yeni transferi duyurdu. Bordo-mavililer, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Dragus ve Ozan Tufan ile transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. Bu transferler için Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) resmi bildirim yapıldı.

Trabzonspor'a Hangi Oyuncular Transfer Edildi?

Trabzonspor, serbest statüdeki eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin yanı sıra dört önemli ismi kadrosuna katma hazırlığında. İşte detaylar:

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Anthony Nwakaeme: 35 yaşındaki Nijeryalı forvet, Trabzonspor ile 2021-22 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Son iki sezonu Suudi Arabistan ekibi Al Fayha’da geçiren Nwakaeme, bu sezon tekrar Trabzonspor forması giyecek. Geçen sezonu 27 maçta 6 gol ve 5 asistle tamamladı.

Borna Barisic: Hırvat sol bek, 2018’den bu yana İskoçya’nın Rangers takımında forma giydi. 31 yaşındaki Barisic, geçtiğimiz sezon çıktığı 35 maçta 1 gol ve 6 asist yaptı. Barisic, Trabzonspor’a serbest statüde katılacak.

John Lundstram: 30 yaşındaki İngiliz futbolcu, stoper ve defansif orta saha mevkilerinde görev yapabiliyor. Kariyerinde Everton, Sheffield United ve Rangers gibi kulüplerde forma giyen Lundstram, geçtiğimiz sezon 52 maçta 2 gol ve 8 asistle oynadı.

Denis Dragus: Romanyalı forvet, geçen sezon Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giydi ve 35 maçta 15 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Standard Liege’den transfer edilen Dragus, Trabzonspor’a EURO 2024 sonrası katılacak.

Ozan Tufan: 29 yaşındaki Türk orta saha oyuncusu, 2022’de Fenerbahçe’den Hull City’ye transfer olmuştu. Bedelsiz olarak Trabzonspor’a katılan Tufan, geçen sezon Championship’te 40 maçta 10 gol ve 2 asist yaptı.

Transferlerin Amacı Nedir?

Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek ve Süper Lig’de iddialı bir performans sergilemek amacıyla bu transferleri gerçekleştirdi. Bordo-mavililer, hem hücum hem de savunma hattında tecrübeli isimlerle takviye yaparak, yeni sezona hazır girmeyi hedefliyor. Yeni transferlerin takıma katılımıyla, Trabzonspor'un 2024-25 sezonunda rekabet gücünün artması bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız