Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Bizim Ocak yıllarının Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Şenol Uzunmehmetoğlu, yaşamını yitirdi.

Ülkücü Hareketin Sembol İsimlerinden

1980'li yıllardan sonra Ülkücü Hareketin toparlanmasının sembolü olan Bizim Ocak yıllarının Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Şenol Uzunmehmetoğlu, aynı zamanda ressam olarak da tanınıyordu. Uzunmehmetoğlu'nun vefatı, Ülkücü camiada büyük üzüntü yarattı.

Taziye Mesajları

Şenol Uzunmehmetoğlu'nun vefatının ardından Ülkücü Hareketin önemli isimleri taziye mesajları yayımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Can kardeşim, dava arkadaşım, dostum, yarım asırlık unutulmaz anılarımızın baş kahramanlarından sevgili Şenol Uzunmehmetoğlu’nu kaybettik. Söyleyecek kelime bulamıyorum… Rabbim hepimize sabırlar versin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Atila Kaya da, "Dostum, kardeşim, ülküdaşım Şenol Uzunmehmetoğlu’yu kaybettik. Çok üzgün ve kederliyim. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun! Başta Feyza kardeşim olmak üzere, ailesinin ve camiamızın başı sağolsun" dedi.

Şenol Uzunmehmetoğlu'nun Ardından

Şenol Uzunmehmetoğlu'nun vefatı, Ülkücü camiada derin bir üzüntüye yol açtı. Uzunmehmetoğlu, Ülkücü Hareketin yeniden toparlanma sürecinde önemli bir rol oynamış ve birçok kişinin hafızasında derin izler bırakmıştı.

Veda

Şenol Uzunmehmetoğlu'nun cenazesi, ailesi ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.