ABD ( Amerika Birleşik Devletleri) enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Ekim ayı ABD enflasyon verileri beklentisi ne? ABD ( Amerika Birleşik Devletleri) enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Ekim ayı ABD enflasyon verileri beklentisi ne?

ABD Merkez Bankası (FED), 2024 yılındaki faiz kararı toplantı tarihlerini duyurdu. Ekonomi dünyasını yakından ilgilendiren bu toplantılar, yatırımcılar ve analistler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Eylül ayında yapılan son toplantıda alınan kararların ardından, Ekim ayında yeni bir toplantının olup olmadığı sorusu gündeme geldi.

Ekim 2024'te FED Toplantısı Var mı?

Ekim 2024'te FED’in faiz kararı toplantısı olmayacak. Bu durum, piyasalarda belirsizliklerin devam etmesine neden oldu. Peki, yatırımcılar sıradaki toplantının tarihini merak ediyor.

Fed1

Kasım 2024 Toplantısı Hangi Tarihte?

FED’in bir sonraki toplantısı 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Bu toplantıda alınacak faiz kararı ise 7 Kasım’da saat 21:00’de açıklanacak. Bu tarih, piyasalarda önemli değişimlere yol açabilecek kritik bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Editör: Havva Andırır