MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı?

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, kızı Melek'in madde bağımlısı olduğunu ve şiddet eğilimleri gösterdiğini açıkladığı video paylaşımıyla gündeme gelmişti. Bu açıklaması üzerine sosyal medyada tepkilerle karşılaşan Akyürek, Aramızda Kalsın programına telefonla bağlanarak eleştiriler karşısında açıklamalarda bulundu. Kızının babasına bıçakla saldırdığını ve kendisini defalarca darp ettiğini belirten Akyürek, uzun süredir yaşadıkları bu zor süreç hakkında detaylar paylaştı.

Umut Akyürek, kızıyla ilgili hangi zorlukları anlattı?

Akyürek, "8 yıldır evladımız için mücadele ediyoruz" diyerek, kızının bağımlılık sürecinde yaşadıkları zorlukları dile getirdi. Kızının madde etkisindeyken zombi gibi olduğunu, kendisine ve babasına saldırdığını belirten Akyürek, bir annenin çaresizliğiyle paylaştığı videonun arka planında yaşananları aktardı. Kızını ilk kez 12 yaşında hastaneye kaldırdıklarını söyleyen sanatçı, bu dönemde yaşadığı çaresizlikle hayatına son vermeyi dahi düşündüğünü ifade etti.

Umut Akyurekin Zor Anlari Kiziyl

Oktay Ertuğrul’un tepkilere karşı açıklaması ne oldu?

Akyürek’in eşi Oktay Ertuğrul da aynı programda konuştu. Eşi Umut Akyürek'i bugüne kadar kızlarıyla ilgili paylaşım yapmaması için engellediğini söyleyen Ertuğrul, videonun da kendisinin isteğiyle silindiğini belirtti. Ancak artık bu durumu gizlemenin faydasız olduğunu ve herkesin bu sorunu bilmesi gerektiğini ifade etti. Ertuğrul, "Evlatlarımızı koruyalım" diyerek tüm ailelere çağrıda bulundu.

Editör: Havva Andırır