John Krasinski'nin ünlü korku serisi Sessiz Bir Yer, yeni spin-off filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün ile sinema salonlarında izleyicilerle buluştu. Bu yeni yapımda, serinin evreni genişletilerek uzaylı istilası konseptine farklı bir bakış açısı getiriliyor. İlk iki filmde sese aşırı duyarlı ancak görme yetisi olmayan uzaylıların Dünya'ya verdiği zararı ele alan seri, Birinci Gün ile kıyamet gününün başlangıcına odaklanarak merak uyandıran arka plan hikâyelerini seyirciyle buluşturmayı amaçlıyor.

Filmin Oyuncaları Kimler?

Filmin yönetmen koltuğunda, Nicolas Cage'li Domuz filmiyle tanınan Michael Sarnoski bulunuyor. Sarnoski, Sam adlı bir kadının New York'ta istila sırasında mahsur kalma hikâyesini etrafında şekillendirdiği yapımıyla dikkat çekiyor. Başrolde ise Oscar ödüllü Lupita Nyong'o yer alıyor. Ona eşlik eden oyuncular arasında Stranger Things'den tanıdığımız Joseph Quinn, Galaksinin Koruyucuları'ndan Djimon Hounsou ve Ayin filminden Alex Wolff gibi isimler bulunuyor.

DEDEMİN FİŞİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU KİMLER || Dedemin Fişi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dedemin Fişi filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte oyuncu ve karakterler DEDEMİN FİŞİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU KİMLER || Dedemin Fişi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dedemin Fişi filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte oyuncu ve karakterler

Vizyon Tarihi ve Beklentiler

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, 28 Haziran 2024 tarihinde Paribu Cineverse salonlarında gösterime girdi. Film, izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler alarak serinin başarılı çizgisini sürdürmeye aday görünüyor. Korku ve bilimkurgu tutkunları için yeni bir heyecan kaynağı olan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, merakla beklenen bir yapım olarak öne çıkıyor.

Editör: Havva Andırır