Vermem Seni Ellere dizisinin konusu ne oyuncuları kim nerede çekiliyor? Vermem Seni Ellere dizisinin konusu ne oyuncuları kim nerede çekiliyor?

Korku ve gerilim türünün sevilen serisi Sessiz Bir Yer'in yeni filmi, ABD gişesinde etkileyici bir başlangıç yaptı. Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, cuma günü itibarıyla 22,5 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek hafta sonu için beklenen rakamları aştı. Film, hafta sonu boyunca tahmini 53 ila 55 milyon dolar arasında bir gişe yaparak serinin üç günlük açılış rekorunu kırmayı başardı.

John Krasinski'nin Eksikliği ve Yeni Yönetmen

Serinin yaratıcısı John Krasinski'nin yönetmen koltuğunda olmamasına rağmen, Michael Sarnoski'nin yönettiği film, eleştirmenler ve izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı. Krasinski'nin eşi ve başrol oyuncusu Emily Blunt'ın da yer almadığı yapım, serinin başarılı formülünü sürdürmeyi başardı.

Michael Sarnoski'nin Yönetiminde Yeni Bir Bakış

Nicolas Cage'in başrolde olduğu ve eleştirmenlerden övgü toplayan Pig filmiyle tanınan Michael Sarnoski, Sessiz Bir Yer: Birinci Gün için yönetmen koltuğuna oturdu. Krasinski ile birlikte kaleme aldığı senaryo, serinin hayranları tarafından merakla beklenen bir hikaye sunuyor.

Eleştirmenler ve İzleyicilerden Olumlu Tepkiler

Lupita Nyong'o ve Joseph Quinn'in başrollerini paylaştığı film, 70 milyon dolarlık bir bütçeyle hayata geçirilmiş ve gösterime girdiği anda büyük ilgi gördü. Az diyalog barındırmasına rağmen etkileyici bir atmosfer sunan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, gişe başarısının yanı sıra eleştirmenlerden de takdir topladı.

Editör: Havva Andırır