Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, 1460 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli A.G. tarafından kullanılan minibüsü Bahçe ilçesindeki kontrol noktasında durdurdu. Araçta yapılan incelemeler sonucu yüklü miktarda kaçak tütün bulundu.

Şüpheliler Kim?

Minibüs sürücüsü A.G. ile yanında bulunan kişi, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, kaçak tütünün kaynağına dair soruşturma devam ediyor. Ele geçirilen 1460 kilogram tütün, yetkililer tarafından muhafaza altına alındı.

Samsun'da Polis Baskınında Komiser Bıçaklandı Saldırgan Vuruldu. Samsun'da Polis Baskınında Komiser Bıçaklandı Saldırgan Vuruldu.

Kaçak Tütün Kaçakçılığıyla Mücadele Nasıl Devam Ediyor?

Jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadelesi sürerken, özellikle kaçak tütün ve sigara gibi ürünlerin ticaretinin engellenmesi için yürütülen operasyonlar artarak devam ediyor. Bahçe ilçesindeki bu operasyon, bölgedeki kaçakçılığın önlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


 

Editör: Murat Serdar Yıldız