Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı! Saldırgan Her Yerde Aranıyor Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı! Saldırgan Her Yerde Aranıyor

Gaziantep'te hırsızlık ihbarı üzerine silahlı çatışma nasıl çıktı?

Gaziantep’te, 11 Ekim 2024 tarihinde yaşanan olayda, bir hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adrese ulaştı. Kaçmaya çalışan şüpheliye polis ekipleri "teslim ol" çağrısında bulundu. Ancak, şüpheli şahıs teslim olmayı reddetti ve silahını çıkardı. Bunun üzerine polis ekipleri de silahla karşılık verdi ve iki taraf arasında kısa süreli bir silahlı çatışma yaşandı.

Çatışma anı nasıl görüntülendi?

Olay anı binada bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde, şüphelinin asansöre yöneldiği sırada polisin "teslim ol" çağrısına silahını çıkararak karşılık verdiği ve bu sırada çatışma yaşandığı görülüyor. Şüpheli şahsın polisle çatışmaya girmesi üzerine binada yaşanan hareketlilik dikkat çekti.

Şüpheli şahsın suç kaydı var mıydı?

Silahlı çatışma sonucunda herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtilirken, olay sonrası yakalanan şüpheli şahsın gözaltına alındığı açıklandı. Yapılan incelemede, şüpheli şahsın daha önce de çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. 

Editör: Murat Serdar Yıldız