Nusret Gökçe'nin Şampiyonlar Ligi Finali Paylaşımı: Geçmişteki Olayları Anımsattı

Sosyal medya fenomeni ve restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe, Şampiyonlar Ligi Finali'ne dair yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme geldi. Ancak bu paylaşımlar, geçmişteki bir olayı hatırlatan yorumlarla karşılandı.

Dünya Kupası Finali'nde Sahaya Girmesi

Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası Finali'nde son düdükten sonra sahaya girmiş, kupayla fotoğraf çektirirken ve oyuncularla etkileşimde bulunurken görülmüştü. Bu durum, FIFA ve organizatör Katar devleti tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı. FIFA, olayı incelemek üzere soruşturma başlatmıştı.

YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih YALI ÇAPKINI 6 EYLÜL 2024 CUMA bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak, bu hafta mı, haftaya mı? İşte tarih

Şampiyonlar Ligi Finali'ndeki Paylaşımlar

Geçtiğimiz cumartesi akşamı oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde VIP alandan stadyuma giriş yapan Nusret, birçok ünlü futbol insanıyla fotoğraf çektirdi. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Nusret, "About last night with the great brothers (Kardeşlerimle geçen akşama dair)" notunu düştü.

Sosyal Medyada Yapılan Yorumlar

Nusret'in bu paylaşımı, geçmişteki Dünya Kupası Finali'ndeki olayları hatırlatan yorumlara neden oldu. Kullanıcılar, Nusret'in sahaya girmemesini, FIFA'nın önceki soruşturmasını anımsatarak espriyle karışık yorumlar yaptılar.

Nusret'in Şampiyonlar Ligi Finali'ndeki bulunması ve paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve geçmişte yaşanan olayları tekrar gündeme getirdi.

Editör: Havva Andırır